toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Pirjana svinjetina s povrćem

Priprema:

  1. Svinjetinu narezati na kockice, začiniti soli i paprom i popeći u woku ili tavi s debljim dnom na ulju uz češnjak i đumbir.
  2. Termički obraditi 10 minuta na malo jačoj vatri uz redovito miješanje.
  3. Mesu pridružiti mješavinu povrća, začiniti je soli i paprom te nastaviti s pirjanjem sljedećih 10 minuta. U šalici pomiješati vodu, sojin umak i gustin pa ih dodati mesu i povrću te sve skupa pirjati oko 2 minute – dok se dodana tekućina ne zgusne.
  4. Poslužiti odmah, primjerice uz rižu.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

25 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
450 g Ledo Kineske mješavine
500 g svinjskog karea bez kosti
½ šalice vode
2 češnja češnjaka
2 žlice ulja
2 žlice sojinog umaka
1 žlica sitno naribanog đumbira
1 žlica gustina
sol
papar
Ledo.hr