Pirjana svinjetina s povrćem

  • 25 min
  • Jednostavno
  • Za 4 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Svinjetinu narezati na kockice, začiniti soli i paprom i popeći u woku ili tavi s debljim dnom na ulju uz češnjak i đumbir.
    2. Termički obraditi 10 minuta na malo jačoj vatri uz redovito miješanje.
    3. Mesu pridružiti mješavinu povrća, začiniti je soli i paprom te nastaviti s pirjanjem sljedećih 10 minuta. U šalici pomiješati vodu, sojin umak i gustin pa ih dodati mesu i povrću te sve skupa pirjati oko 2 minute – dok se dodana tekućina ne zgusne.
    4. Poslužiti odmah, primjerice uz rižu.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!