toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Punjeni krumpiri

Priprema:

  1. Na ulju propirjati kratko protisnuti češnjak te dodati Ledo sataraš, začiniti i pirjati dok se tekućina ne reducira.
  2. Krumpir oprati i kuhati s korom 20 minuta, paziti da se ne prekuha.
  3. Potom krumpir zarezati u obliku slova x te ga rastvoriti kako bi stalo povrće. U unutrašnjost staviti povrće, a na vrh naribani sir. Zapeći u pećnici.
  4. Poslužiti s umakom od čvrstog jogurta i sitno sjeckanog mladog luka. 

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

60 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
Pola pakiranja Ledo sataraš
3 režnja češnjak
mljevena čili papričica
sol
papar
4 žlice maslinovo ulje
1 kg krumpir
100 g 100 g
Ledo.hr