toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Ražnjići od dagnji

Priprema:

  1. Odmrznute dagnje isplahnite pod mlazom mlake vode i posušite papirnatim ručnikom.
  2. Oprane i posušene dagnje nabodite na drveni štapić tako da na svakom štapiću bude otprilike 10 dagnji.
  3. Pripremljene ražnjiće posolite, popaprite, nauljite i pecite na roštilju ili zagrijanoj grill tavi oko 10 minuta.
  4. Od maslinovog ulja, limunovog soka, nasjeckanog češnjaka i peršina pripremite preljev.
  5. Kad su ražnjići gotovi prelijte ih pripremljenim preljevom.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

25 min

Sastojci recepta

Za 2 osobe
300 g Ledo Dagnji
0,4 dl maslinova ulja
3 režnja češnjaka
1 vezica nasjeckanog peršina
sok od pola limuna
sol
papar
drveni štapići za ražnjiće
Ledo.hr