toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Salata od avokada i gambera

Priprema:

  1. Na ulju propirjati češnjak pa dodati gambere i meksičku mješavinu i pirjati 10 minuta.
  2. Pustiti da se malo ohladi pa pomiješati s baby špinatom, stabljikom celera, nasjeckanim avokadom, mladim lukom i začiniti dresingom od jogurta i čilija.
  3. Poslužiti s jako ugrijanim tortiljama do hrskavosti i narezanim na trokutiće. 

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

35 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
200 g svježeg baby špinata
1 tanko narezana stabljika celera
pola avokada
1 narezani mladi luk
250 g Ledo gamberi
režanj češnjaka
4 žlice maslinovog ulja
Pakiranje Ledo meksička mješavina

Za dresing:

4 žlice jogurta
1 žličica čilija
sol
Ledo.hr