toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Salata od avokada i gambera

Priprema:

  1. Na ulju propirjati češnjak pa dodati gambere i pirjati 10 minuta.
  2. Gambere pomiješajte s rajčicama, svježim krastavcima, nasjeckanim avokadom, mladim lukom, celerom, sjeckanim korijanderom i koprom. 
  3. Začiniti maslinovim uljem i jabučnim octom te dodajte sol i papar prema želji.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

35 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
200 g rajčica
150 g svježih krastavca
pola avokada
1narezani mladi luk
250 g Ledo gamberi
1 stabljika celer
4 žlice maslinovog ulja
4 žlice jabučnog octa
1 žlica sjeckanog korijandera (list)
1 svežanj svježeg kopra
1 režanj češnjaka
sol
papar
Ledo.hr