Salata od krakova sa krumpirom i maslinama

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Očišćeni krumpir skuhajte u vodi.
    2. Krakove kuhajte u zavreloj vodi sa pola luka, mrkvom i celerom 5 minuta. Zatim procijedite i odbacite mrkvu, celer i luk.
    3. Kuhane krakove pomiješajte u većoj zdjeli sa kuhanim krumpirom, polovicom narezanog luka, maslinama i rikolom.
    4. Sve začinite maslinovim uljem i octom, posolite i popaprite po ukusu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!