toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Šarene mahune

Priprema:

  1. Mahune kuhajte 10-ak minuta u većoj količini posoljene kipuće vode pa procijedite, isperite hladnom vodom i ostavite da se osuše.
  2. U većoj zdjeli pomiješajte kuhane mahune sa narezanim rajčicama, lukom i bosiljkom.
  3. Izmiješajte maslinovo ulje, ocat te prstohvat soli i papra te prelijte preko povrća i dobro promiješajte.
  4. Posudu poklopiti i ohladiti u hladnjaku bar 1 sat prije serviranja.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

15 min

Sastojci recepta

4-6 osoba
300 g Ledo zelenih mahuna
300 g Ledo žutih mahuna
300 g mini rajčica, prepoloviti
½ glavice luka, narezati na tanke polumjesece
½ šalice usitnjenog svježeg bosiljka
3-4 žlice ekstra djevičanskog maslinovog ulja
1 žlica Aceta balsamica

sol

papar

Ledo.hr