toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Španjolska paella

Priprema:

  1. Pirjati luk na maslinovom ulju uz miješanje.
  2. Dodati protisnuti češnjak, a prije nego požuti i Ledo sataraš. Dodati začine i kuhati dok povrće sasvim ne omekša.
  3. Dodati lignje i gambere, a nakon toga i rižu i kuhati uz miješanje i podlijevanje mlakim temeljcem pomiješanim s vinom.
  4. Nakon desetak minita dodati i grašak te kuhati dok riža nije gotova. 

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

50 min

Sastojci recepta

Za 4 osobe
glavica luka
5 žlica maslinova ulja
2 režnja češnjaka
pola pakiranja Ledo sataraš
pola žličice šećera
žličica slatke mljevene paprike
400 g Ledo kolutići i krakovi
250 g Ledo gamberi
¼ žličice šafran u prahu
300 g riža
7,5 dl ribljeg ili povrtnog temeljca
1,5 dl bijelog vina
150 g ledo grašak
Ledo.hr