toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Srdele iz pećnice sa salatom

Priprema:

  1. Srdele odmrznuti i posušiti. Nasjeckati peršin, češnjak i masline. Kapare ocijediti. Vatrostalnu posudu obložiti papirom za pečenje.
  2. U zdjelici pomiješati maslinovo ulje, krušne mrvice, nasjeckani češnjak, masline, kapare, peršin i malo soli i papra.
  3. Srdele puniti smjesom iz zdjelice i slagati u vatrostalnu posudu. Preostali nadjev rasporediti po ribi i zaliti s još malo ulja.
  4. Peći na 200 stupnjeva 20-25 minuta. Poslužiti uz salatu po želji.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

30 min

Sastojci recepta

4 osobe
500 g Ledo srdela
30 g Ocijeđenih kapara
4-5 režnjeva Češnjaka
100 g Krušnih mrvica
70 g Maslina
4-5 žlica Maslinova ulja
sol, papar, peršinov list
Ledo.hr