Tuna kao pašticada

  • 40 min
  • Jednostavno
  • 2
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Odreske tune kratko popržite na maslinovom ulju s obje strane.
    2. Tuni dodajte nasjeckan češnjak, klinčiće, limunov sok  i začine po želji.
    3. Lagano podlijevajte prošekom te po potrebi dodajte vode kako bi tuna bila sva prekrivena umakom.
    4. Kuhajte tunu u umaku od 30 minuta i servirajte s okruglicama od kruha.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!