toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Tuna steak i povrće na pari

Priprema:

  1. Ulijte u lonac vode (cca 5 cm), kad voda proključa, smanjite vatru na srednju jačinu i stavite smrznuto povrće na mrežicu. Povrće parite u poklopljenoj posudi 5 minuta.
  2. U međuvremenu, pomiješajte maslinovo ulje, sok limuna i usitnjeni režanj češnjaka. Dobivenom mješavinom premažite odreske tune a zatim ih ispecite na grill tavi ili roštilju.
  3. Povrće pripremljeno na pari servirajte poškropljeno maslinovim uljem, začinjeno po želji i posipano sjemenkama suncokreta. Servirajte uz odrezak od tune.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

25-30 min

Sastojci recepta

Za 2 -3 osobe
500 g Ledo tuna odrezak
sok 1 limuna
1 režanj usitnjenog češnjaka
450 Ledo fitness mješavina
2 žlice Sjemenke suncokreta
po želji Sol, papar i drugi začini
Ledo.hr