toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Ukusni minestrone od Ledo mješavine povrća

Priprema:

  1. U loncu zagrijte maslinovo ulje i na njemu prepržite pancetu narezanu na kockice. Nakon što je panceta poprimila hrskavu koricu, u lonac dodajte usitnjeni češnjak te mješavinu smrznutog povrća i zalijte s onoliko vode koliko je potrebno da dobro prekrije povrće.
  2. Nakon što voda zakipi, kuhajte oko 20 minuta, a potom dodajte koncentrat rajčice, tjesteninu te sol i papar prema ukusu. Nastavite s kuhanjem dok se tjestenina ne skuha – oko 15 minuta.
  3. Tijekom kuhanja u juhu po potrebi dodajte još vode, a nekoliko minuta prije kraja dodajte sušeni origano i bosiljak. Minestrone poslužite uz ribani parmezan.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

45 min

Sastojci recepta

za 4 osobe
450 g Ledo Minestrone mješavine
60 g tjestenine
50 g pancete
50 g ribanog parmezana
2 režnja češnjaka
1 žlica koncentrata rajčice
1 žlica maslinovog ulja
½ žličice sušenog origana
½ žličice sušenog bosiljka
sol i papar prema ukusu
Ledo.hr