toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Zagorska juha

Priprema:

  1. Na ulju propirjati nasjeckani luk, dodati šunku i slaninu i povrće i sve pirjati 10ak minuta.
  2. Preliti vrućom vodom i kuhati dok svi sastojci ne omekšaju.
  3. Ugustiti s brašnom razmućenim u malo hladne vode.
  4. Pred kraj kuhanja posuti peršinovim listom i kiselim vrhnjem po želji. 

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

35 min

Sastojci recepta

Sastojci za 4 osobe
50 g kuhane šunke narezane na kockice
50 g slanine narezane na kockice
pola pakiranja Šampinjona
1 glavica luka
Pola pakiranja Ledo mješavine povrća za juhu
4 žlice Ledo sataraša
1 žlica brašna
1 dl kiselog vrhnja
peršinov list
4 žlice ulja
sol
papar
Ledo.hr