toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Zagrebački odrezak sa kiselim zeljem

Priprema:

  1. Smrznute odreske pržite na zagrijanom ulju 5-6 min svaki.
  2. Na zagrijanom ulju pirjajte sitno nasjeckani luk 10-ak min, na laganoj vatri, dok postane proziran.
  3. Dodajte kiselo zelje I pirjajte uz miješanje 20-ak min. Po potrebi podlijte sa malo vode. Začinite sa crvenom paprikom, posolite I popaprite.
  4. Servirajte zagrebački odrezak sa pirjanim kiselim kupusom.

Prijedlog za serviranje:

Servirati uz pečeni Pekarski krumpir.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

30 min

Sastojci recepta

2-3 osobe
paket Ledo zagrebački odrezak
400 g pekarskog krumpira
750 g ulje za prženje
po ukusu kiselog zelja
250 g luka
1/2 glavice crvene paprike u prahu
1/2 žličice sol
po ukusu papar
Ledo.hr