Zapečeni fileti oslića sa cherry rajčicama

  • 45 min
  • Jednostavno
  • 4-5 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo oslić filete odmrznite, a maslac izvadite na sobnu temp.
    2. Rajčice operite i zarežite na dnu, a mladi luk narežite na tanje kolute.
    3. Dno dublje vatrostalne posude premažite maslinovim uljem, složite Ledo filete oslića i cherry rajčice, posolite, poparite, začinite sa maslinovim uljem i stavite u zagrijanu pećnicu na 200°C 15 min.
    4. U zdjeli rukama pomiješajte maslac, parmezan i krušne mrvice sa mladim lukom, lagano posolite i popaprite.
    5. Ribu posipajte pripremljenom smijesom, premjestite je na gornju rešetku pećnice. Pecite dok korica ne poprimi zlatnu boju (5-10 min).

Fileti i odresci

Ledo riba ne sadrži konzervanse i predstavlja prirodan izvor važnih hranjivih tvari.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!