toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Zapečeni fileti oslića sa cherry rajčicama

Priprema:

  1. Ledo oslić filete odmrznite, a maslac izvadite na sobnu temp.
  2. Rajčice operite i zarežite na dnu, a mladi luk narežite na tanje kolute.
  3. Dno dublje vatrostalne posude premažite maslinovim uljem, složite Ledo filete oslića i cherry rajčice, posolite, poparite, začinite sa maslinovim uljem i stavite u zagrijanu pećnicu na 200°C 15 min.
  4. U zdjeli rukama pomiješajte maslac, parmezan i krušne mrvice sa mladim lukom, lagano posolite i popaprite.
  5. Ribu posipajte pripremljenom smijesom, premjestite je na gornju rešetku pećnice. Pecite dok korica ne poprimi zlatnu boju (5-10 min).

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

45 min

Sastojci recepta

4-5 osoba
1kg Ledo oslić fileta
15 cherry rajčica
2 mlada luka (bijeli dio)
200g parmezana
100g krušnih mrvica
20g maslaca
sol
papar
maslinovo ulje
Ledo.hr