toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Bakalar na bijelo (pašteta)

Priprema:

Postanite Ledo fan na Facebooku ako već niste!

  1. Bakalar kuhajte 10-15 minuta u vodi u koju ste prethodno dodali sol, lovor, malo maslinovog ulja i 2 režnja češnjaka.
  2. Kad je kuhan izvaditi ga u posudu u kojoj ste kratko popržili češnjak na maslinovom ulju. Posolite, popaprite i dobro ga usitnite uz dodavanje ulja dok ne dobijete kremastu masu.
  3. Pred kraj kuhanja dodajte sitno nasjeckan peršin.

Prijedlog za serviranje:

Servirati uz topli prepečeni kruh

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

25 min

Sastojci recepta

8 - 10 osoba
1kg Ledo Bakalar fileta
1 glavica češnjaka (manja)
2-3dcl maslinovog ulja
1 vezica svježeg peršiina
1 lovorov list
malo soli, papra
Ledo.hr