toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Bogata juha od plodova mora s povrćem

Priprema:

  1. Prije pripreme odmrznite Ledo filet oslića i škampe.
  2. U velikoj posudi na ulju pirjajte luk i češnjak. Kada luk i češnjak omekšaju dodajte Ledo meksičku mješavinu i Ledo dagnje, začinite ih čilijem i solju i pirjajte par minuta.
  3. Sastojke podlijte ribljim temeljcem i kuhajte na srednje jakoj vatri.
  4. U međuvremenu u posebnoj posudi skuhajte filete oslića i škampe. Oslić istrgajte na komadiće.
  5. 2-3 minute prije nego što je juha gotova, dodajte joj oslić i škampe te po potrebi dodajte vode.
  6. Kratko prokuhajte i servirajte toplo.

Težina pripreme:

Srednja

Vrijeme pripreme:

1 sat

Sastojci recepta

Za 4 - 6 osoba:
1 glavica luka
2 glavice češnjaka
450 g Ledo meksičke mješavine
200 g Ledo škampi
150 g Ledo dagnji
250 g Ledo oslić fileta
malo ulja
500 ml ribljeg temeljca
malo čilija u prahu
malo soli
Ledo.hr