Meksički pirjani kukuruz

  • 20 min
  • Jednostavno
  • Za 5 osoba:
Autor tajana@nivas.hr
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Tradicionalno, ovo jelo se poslužuje sa žlicom majoneze i posipano mljevenom čili papričicom.

Priprema:
    1. Na maslinovom ulju 1 minutu popržite usitnjeni češnjak i tucanu ljutu papriku.
    2. Dodajte smrznuti kukuruz i pirjajte dok ne poprimi zlaćanu boju.
    3. Kukuruz podlijte vodom pa dodajte korijandar i prstohvat soli. Pirjajte otklopljeno, povremeno miješajući, oko 5 minuta na malo jačoj vatri.
    4. Sklonite jelo s izvora topline i umiješajte feta sir.
    5. Poslužite u zdjelicama dok je još toplo, uz krišku limete.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!