Namaz od skuše i hrena

  • 20 min + hlađenje
  • Jednostavno
  • Za 6 osoba
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Prijedlog za serviranje:

Poslužite, primjerice, uz tostirani kruh ili krekere te svježe povrće, poput rotkvica, rajčica, paprika ili krastavaca.

Priprema:
    1. Skuše odmrznite i očistite pa ih začinite soli i paprom te ispecite na tavi na 2 žlice maslinovog ulja. Pečene skuše očistite od kosti i kože te usitnite vilicom i prelijte sokom limuna.
    2. Žustro miješajući, ribu pomiješajte s grčkim jogurtom. U namaz dodajte i sitno sjeckani mladi luk, peršin te hren.
    3. Začinite soli i paprom prema ukusu, a po potrebi prilagodite i količinu drugih začina. Prije posluživanja neka namaz stoji 1-2 sata u hladnjaku kako bi se arome prožele i do kraja razvile.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!