ISPRAVAK Poziv i uputa vjerovnicima za prijavu tražbina Pročitaj više
toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Riblji sendvič sa skušom

Priprema:

  1. Ledo skuša filete odmrznite.
  2. Prepecite ih na grill tavi, izvadite sa strane, lagano posolite, popaprite i posipajte maslinovim uljem.
  3. Luk narežite na kolute, a mrkvu na tanke trakice.
  4. U zdjeli pomiješajte kapare, kisele krastavce nasjeckane na manje kockice, majonezu i kiselo vrhnje, začinite sa soli i paprom.
  5. Umaku dodajte filete skuše koje ste nakidali na komade i svježe nasjeckan peršinov list, nježno promiješajte.
  6. Raspolovite peciva i napunite ih sa komadima skuše u umaku, mrkvom i lukom.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

20 min

Sastojci recepta

4 osobe
400g Ledo skuša fileta
1 ljubičasti luk
4 tamna peciva sa sjemenkama
2 mrkve
4 žličice kapara
2 žlice majoneze
3 žlice kiselog vrhnja
100g kiselih krastavaca
1 žlica svježe nasjeckanog peršinovog lista
sol
papar
maslinovo ulje
Ledo.hr