toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Salata s kukuruzom, surimijem i koprom

Priprema:

  1. Surimi štapiće odmrznite.
  2. Smrznuti kukuruz kuhajte 4-6 minuta pa ga procijedite.
  3. Jaja potopite u loncu hladnom vodom te ju zagrijte do vrenja. Nakon što je voda zakipjela, zgasite vatru, poklopite lonac i ostavite jaja u vreloj vodi 15 minuta.
  4. Odmrznute surimi štapiće narežite na kockice, listiće kopra nasjeckajte, a jaja ogulite i dobro usitnite.
  5. Pomiješajte ohlađeni kukuruz s ostalim sastojcima te po ukusu začinite s limunovim sokom, soli i paprom.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

30 min + odmrzavanje

Sastojci recepta

5 osoba
250 g Ledo Surimi štapića
450 g Ledo Kukuruza šećerca
5 jaja
300 g grčkog tipa jogurta
1 stručak kopra
limunov sok
sol i papar
Ledo.hr