toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Recepti

Toplo - hladna salata od bakalara

Priprema:

  1. Mahune skuhajte u posoljenoj vodi.
  2. Bakalar filete izrežite na manje komade veličine zalogaja. Posolite, popaprite, nakapajte limunovim sokom i maslinovim uljem te ostavite da stoji 15 minuta.
  3. Kruh prepecite u tosteru ili pećnici i još topao natrljajte češnjakom i pokapajte maslinovim uljem te izrežite na sitnije kockice.
  4. Bakalar ispecite na grill tavi, stavite u zdjelu, dodajte mahune, kockice kruha, svježe rajčice, luk narezan na tanke režnjeve i kapare
  5. Začinite dresingom od maslinovog ulja, limunovog soka, limunove korice, mažurana, peršina, soli i svježe mljevenog papra.

Težina pripreme:

Jednostavna

Vrijeme pripreme:

15 min

Sastojci recepta

4 osobe
600g Ledo Bakalar fileta
450g Ledo Mahune cijele tanke
200g cherry rajčice
3 šnite kruha
1 režanj režanj češnjaka
1 manji ljubičasti luk
1 limun
2 žlice kapara
malo maslinovog ulja
malo svježeg peršina, mažurana
malo soli, papra
Ledo.hr