toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Pretraga

Unesite traženi pojam

Ruska salata sa tjesteninom

Jeste li znali? Salata koju danas poznajemo pod nazivom „francuska salata" inačica je ruske salate koju je još u 19. stoljeću osmislio kuhar …

Salata od boba

Jeste li znali? Tuniška kuhinja neobična je mješavina europske i orijentalne kuhinje. Raznolike salate poput salate od boba su svakodnevno na jelovniku stanovnika Tunisa. Izuzetno je osvježavajuća i lagana te vrlo brzo gotova.

Salata od brokule i cvjetače

Jeste li znali? Brokula i cvjetača pripadaju porodici krstašica kao i rotkvica, kelj, prokulice i kupus. Cvjetača je nastala u 15. stoljeću, a brokula otprilike 100 godina kasnije na području Italije.

Salata od gambera i krakova

… znači „mljeveno meso", a proizvodi se od fileta raznih vrsta ribe. Surimi imitira boju, okus i teksturu mesa gambera. Salata od gambera i krakova je lako probabljiva i hranjiva te ju možete jesti kao glavni obrok ili međuobrok.

Salata od mahuna i paprike

Jeste li znali? Jedan od najvažnijih sastojaka meksičke salate je chilli papričica koja je autohtona vrsta Srednje i Južne Amerike. Zanimljivo je zapravo da je otkrivena na području Karipskog otočja, a poznati moreplovac Kolumbo joj je dao naziv …

Proizvod
Volumen (ml) Komada u kutiji Kutija na paleti Šifra Barkod
Niti jedan proizvod nije pronađen.
Ledo.hr