toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Blagdanska kuharica donosi bakalar kakav dosad niste poznavali

Blagdanska kuharica donosi bakalar kakav dosad niste poznavali

Blagdanska kuharica donosi bakalar kakav dosad niste poznavali

Jedna od omiljenih blagdanskih namirnica svakako je bakalar, koji je poznat kao zdrava i ukusna namirnica, dostupna cijele godine. Ledova blagdanska kuharica pokazat će vam kako pripremu bakalara učiniti i vrlo maštovitom.

Preuzmite kuharicu

Većina nas priprema bakalar na isti način, kako su to činile naše mame i bake, no sad je vrijeme da isprobate nešto novo i drugačije.

Iznenadite svoje ukućane i prijatelje sa 7 hrvatskih i 6 inozemnih načina pripreme bakalara, unesite dašak svjetske kuhinje u svoj dom te postanite vrhunski chef uz pomoć savjeta iz Leda. Saznajte kako se bakalar priprema u Norveškoj, zemlji koju možemo nazvati i domovinom bakalara, kako su ga pripremali stari Mlečani ili kako su Španjolci svoje tradicionalno jelo paellu oplemenili upravo bakalarom.

Ne morate biti kuharski majstor da biste u tome uspjeli – nekoliko recepata moguće je pripremiti i najosnovnijim vještinama, dok će kroz nekoliko vrlo zahtjevnih recepata i ozbiljniji kuhari doći na svoje.

Bez obzira na to je li na grilu, u pećnici, kuhan ili poširan, u raznim složencima, kombinaciji s krumpirom ili povrćem, bakalar će uvijek biti prava poslastica za cijelu obitelj. Uživajte u bakalaru kroz cijeli prosinac te isprobajte recepte iz cijele Europe, u Ledovoj režiji.

Pogledajte Ledo recepte s bakalarom>>

Ledo.hr