toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Ledo odabire 10 polaznika Ledo fitness izazova

Ledo odabire 10 polaznika Ledo fitness izazova

Ledo odabire 10 polaznika Ledo fitness izazova

Renta Sopek pridružila se Ledo fitness izazovu kao ambasadorica projekta u kojem sudjeluju i stručnjaci iz poliklinike AVIVA

Potencijalni polaznici Ledo fitness izazova okupili su se u poliklinici AVIVA gdje ih je dočekao Ledo Medo i ambasadorica projekta, televizijska voditeljica i fitness instruktorica Renata Sopek.

Po objavljivanju natječaja za Ledo fitness izazov prikupljeno je čak 500 prijava, a priliku za sudjelovanje dobilo je tek 20 najbržih. Kako sami kažu, privukla ih je ideja da kroz osam tjedana programa mogu usvojiti zdrave navike i dočekati ljeto u top formi.

Uz treninge presudnu ulogu u Ledo fitness izazovu odigrat će i uravnotežena prehrana individualno prilagođena svakom kandidatu. Za nju je zadužen Ledo čiji program smrznute hrane nudi brojne povrtne kombinacije i ribu u svako doba godine, a za pripremanje finih obroka od ovih namirnica potrebno je uistinu malo vremena. Ambasadorica Renata Sopek već je na samom upoznavanju ohrabrila polaznike i objasnila im da je u Ledo fitness izazovu presudna disciplina te da je izuzetno važno pridržavati se uputa nutricionista i kineziologa, jer će u tom slučaju i njihovi rezultati biti na razini očekivanja.

Kandidati su poslije upoznavanja prošli i kratko testiranje, a nakon što je njihova ambasadorica Renata 'probila led' i obavila sistematski pregled, isto će učiniti i desetero kandidata koji su prošli testiranje. Kroz tjedan dana doznat ćemo i tko će idućih osam tjedana prolaziti Slim fit 2 program poliklinike AVIVA te službeno postati polaznik Ledo fitness izazova.

"Ledo fitness izazov je jedna vrlo pozitivna priča. Ovo je odličan način da se ljudima naglasi važnost tjelesne aktivnosti i naravno da ju je izuzetno važno nadopuniti kvalitetnom prehranom. Rado sam se odazvala pozivu da budem ambasadorica ovog projekta i jako mi je drago da ljudi na njega izuzetno pozitivno reagiraju", rekla je Renata.

O kandidatima, njihovoj preobrazbi, očekivanjima i izazovima s kojima se susreću možete čitati na našem Ledo webu te u magazinu Gloria.

Ledo.hr