toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

VIDEO: Kako pripremiti filete oslića u škartocu

VIDEO: Kako pripremiti filete oslića u škartocu

VIDEO: Kako pripremiti filete oslića u škartocu

Priprema oslića zamotanog u papir za pečenje sačuvat će njegovo mekano meso od presušivanja, a vi ćete u manje od pola sata imati lagani obrok koji će vaš svakodnevni jelovnik podići na novu razinu.

Obroci koji sadrže ribu iznimno su važni u redovnoj prehrani, ali vjerujemo da to već znate. U pronalasku ideje za dobar ručak pomoći će vam Ledo fileti oslića koji se mogu brzo pripremiti, a što ih čini idealnom namirnicom za užurbani dnevni ritam.

Ovog smo se puta odlučili za pripremu "u škartocu" koja podrazumijeva zamatanje namirnica u papir za pečenje te daljnju termičku obradu u pećnici. Takav pristup spaja najbolje od dvije kulinarske tehnike - kuhanje na pari i pečenje u pećnici. Zahvaljujući zaštiti koju će papir stvoriti oko nježnog mesa oslića, riba se neće presušiti i ostat će sočna.

Paketiće možete vezati i zatvarati na nekoliko načina, a ovaj koji smo pokazali u našem video receptu je najbrži i najjednostavniji. Bitno je samo da ga dobro zatvorite i zavežete kako vam se sokovi koji će nastati pečenjem ne bi izlili iz paketa.

Kao prilog uz bijelo meso oslića savršeno će pasati Ledo Fitness mješavina. Intenzivni zeleni tonovi graška, zelene mahune, prokulice, šparoge i brokule učinit će vaše jelo zdravim već na prvi pogled, ali i prepunim okusa, vitamina i vlakana.

Recept: Filete oslića u škartocu

Pogledajte sve recepte s Ledo ribom

Pogledajte video: Kako pripremiti filete oslića u škartocu

Ledo.hr