toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Zato biram Ledo!

Zato biram Ledo!

Zato biram Ledo!

Uz ukusna i aromatična jela uživamo u zajedništvu, kreiramo uspomene…i uvijek tražimo repete! Kad pronađete recept koji želite pripremiti za svoju obitelj i prijatelje, preostaje vam potraga za kvalitetnim namirnicama. Ili samo posegnite u Ledo škrinju i otkrijte pravo blago okusa i iznimne nutritivne vrijednosti!

Brža priprema ručka znači više vremena za najdraže

Bio on svakodnevan ili svečan, ručak je obrok u kojem dijelimo trenutke s obitelji. Složit ćete se, najljepši je osjećaj kad siti i zadovoljni uživate u zajedničkom vremenu. Ipak, dugotrajno čišćenje, sjeckanje i namakanje namirnica te krčkanje kompleksnih jela zahtijeva i vrijeme i trud. Ledo povrće i voće, riba i tijesta zato su tradicionalno prvi izbor kad na svom stolu želite imati cjelovit, bogat obrok za čiju vam pripremu ne treba pola dana. I to od juhe do deserta!

Uštedite na vremenu, ne na okusu ribljih jela

Ne kaže se uzalud da je ribu idealno jesti dvaput tjedno. Bjelančevine, kojima ona obiluje, glavni su izvor hranjivih tvari za izgradnju naših mišića te pravilno funkcioniranje cijelog organizma. Posebna tehnologija brzog smrzavanja Ledo ribe jamči vam izvornu kvalitetu, ali i dostupnost kvalitetne namirnice tijekom cijele godine. Porijeklom iz divljeg ulova, prava je mala riznica esencijalnih omega-3 masnih kiselina. Naravno, ništa manje bitna nije ni brza priprema, zato je Ledo riba unaprijed pažljivo očišćena i spremna da postane zvijezda svakog recepta koji odaberete.

Pogledajte sve savjete s ribom

Dolaskom blagdanskog razdoblja tako često pripremamo bakalar. Veliki, sočni fileti Ledo bakalara nemaju mnogo kalorija i ne zahtijevaju kompliciranu pripremu, a zauzvrat „nude“ veličanstvenu aromu i punoću okusa kojeg se rado prisjećamo još iz djetinjstva. Mi ga zato najradije pečemo u pećnici, uz krumpir, pokoji češnjak, šačicu svježeg peršina i malo vina.

Pogledajte našu playlistu s ribljim videima

Recept: Fileti bakalara s popečcima od graška i mrkve

Fileti bakalara s popečcima od graška i mrkve

Pogledajte sve recepte s Ledo ribom

Izbjegnite sjeckanje

Postupkom svježeg zamrzavanja, povrće i voće u sebi „zaključava“ sve prisutne, a nama neophodne vitamine i minerale. Ledo povrće i voće također je već očišćeno i nasjeckano, a ne morate ga čak ni odmrzavati. Na vama je zapravo samo to da pokrenete maštu i prenesete je u (d)jelo!

Pogledajte sve savjete s Ledo povrćem

Možda je to upravo kraljica blagdanskog stola, francuska salata? Ako ste do sad satima kuhali i sjeckali povrće za najdraži prilog, uz Ledo miješano povrće za salatu svakako ćete si uštedjeti vrijeme. Već nasjeckana svježa mrkvica, grašak i krumpir kontroliranog porijekla spremni su pripremu lagane verzije, generacijama omiljene, francuske salate.

Recept: Francuska salata bez majoneze

Pogledajte sve recepte s Ledo povrćem

Izvrstan dojam zaokružite desertom

Čak i ako niste od pripreme kompliciranih kolača, uz Ledo tijesta domaće proizvodnje možete ispeći što god želite. I kad se spremate za punu kuću gostiju, ali i kad samo poželite prigristi nešto slatko, na tradicionalnu, gotovo pola stoljeća staru izvornu recepturu Ledo slatkih proizvoda uvijek možete računati.

Pogledajte sve savjete s Ledo tijestom

No, kad u potpunosti želite zaokružiti dojam, ima li boljeg od Nougat-Milk okruglica s duplim punjenjem? Proizvedene u Hrvatskoj, čest su gost naših druženja i raznih prigoda. Duplo kremasto punjenje topi se u ustima, što okruglice definitivno čini jednom od najdražih obiteljskih poslastica. 

Pogledajte našu playlistu s Ledo tijestom

Pripremiti ih možete u samo nekoliko minuta, a usput i „okupati“ u različitim preljevima i pospima.

Recept: Okruglice Nougat-Milk na tri načina

Okruglice Nougat-Milk na tri načina

Pogledajte sve recepte s Ledo povrćem

Ledo.hr