Zapečeni zagorski štrukli

  • 60 min
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Zaleđene štrukle stavite u lonac s dosta vrele vode i kuhajte ih samo 10 minuta. Za to vrijeme maslacem namažite dno vatrostalne posude.
    2. Prokuhane štrukle izvadite iz vode, ocijedite i složite jednu do druge u vatrostalnu posudu.
    3. U zdjelici pomiješajte vrhnje za kuhanje i žumanjke te dobivenom smjesom premažite štrukle.
    4. Pecite ih u pećnici zagrijanoj na 200°C, 25-30 minuta. Štrukle su gotove i možete ih poslužiti.

Slana tijesta

Ledo tijesto sadrži samo pažljivo odabrane sastojke dokazane kvalitete.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!