Ispričaj MACHO priču i otputuj na MACHU PICCHU!

  • 18.05.2018.

Trajanje: od 24.05.2018. godine do 06.06.2018. godine.

Jesi li znao da riječ „Macho“ u pojedinim dijelovima Latinske Amerike ima značenje srčanosti i pozitivne energije? Upravo takav je i  Ledo Macho sladoled koji te poziva da hrabro pristupiš velikom nagradnom natječaju. Pokaži svoju Macho stranu i možda baš ti dobiješ  jedinstvenu priliku da otputuješ na Machu Picchu.

Plivao si u Modroj spilji, rekao si sudbonosno „da“ prilikom skoka padobranom ili si istrčao maraton? Pošalji nam svoju vlastitu Macho priču i postani Ledov avanturistički putopisac jer najbolju priču i krajem rujna nagrađujemo desetodnevnim putovanjem u Južnu Ameriku - Peru i Machu Picchu.

Ledo će odabrati jednu priču koja najviše odiše avanturizmom i pozitivnom energijom te 10. lipnja objaviti ime jednog sretnog dobitnika koji osvaja nezaboravno putovanje za dvoje. Na toj fantastičnoj avanturi dobitnici će imati priliku snimiti uzbudljive fotografije koje Ledo željno iščekuje vidjeti.  No to nije sve, također Ledo dijeli i 10 utješnih poklon paketa.

Nagradni natječaj je završio! Najbolja priča, kao i njen autor / dobitnik nagradnog putovanja, biti će objavljena 21.06.2018. u 12 h!

Preuzmi
Pravila PA MACHO - 2018 pdf
Preuzmi
PERU - info o putovanju pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!