Izaberite jedan od bezbroj Quattro okusa i zasladite svoje ljeto!

  • 17.07.2016.

Probajte ukusne kombinacije Quattro sladoleda za savršeno ljeto!

Vrućine su stigle, a vi još smišljate kako se boriti protiv njih? Ledo i ovog ljeta ima savršeno rješenje za slatko osvježenje! Izaberite jedan od bezbroj okusa Quattro sladoleda i uljepšajte svoje ljeto. Uz razne klasične i egzotične okuse, Quattro sladoledi donose i dvije nove kombinacije, Quattro Dream i Quattro Siesta.

 Pogledajte video: "Idemo sad na Quattro svi"

Tekst Pjesme Quattro

Idemo sad na Quattro svi,
jer stracciatella zove
O, da, idemo svi na Quattro sad,
s bezbroj okusa
Nougat ili jagoda,
možda rađe biram Classic
O daj mi sada Quattro ti,
tih bezbroj okusa

Wo-o Jer ta Vanilija
Wo-o me s nogu obara,
Wo-o Volim što Quattro ima
Bezbroj okusa

Izaberite jedan od bezbroj okusa

Ledo Quattro sladoledi iznimno su bogati sladoledi s velikim izborom klasičnih i inovativnih kombinacija s finim preljevima i raznovrsnim posipima.

Quattro nudi klasične kombinacije kao što su Quattro Classic (mliječna čokolada-gianduia-vanilija-stracciatella) i Quattro čokolada-stracciatella-bijela čokolada-kakao/lješnjak te Quattro zuppa inglese-jagoda-višnja-vanilija za profinjena nepca.

Raznovrsni okusi ovih vrhunskih sladoleda zadovoljit će i posebne želje kao, recimo, Quattro Chocomania i Quattro Banana SplitQuattro Muffin uljepšat će vam dan svojom simfonijom slatkih okusa, a jedna od najpoželjnih kombinacija je Quattro pistacija-lješnjak-vanilija-butter keks.

Dva nova Quattro Okusa

Uz raznovrsne postojeće okuse, Ledo Quattro obitelj bogatija je i za dvije nove kombinacije.

Quattro Dream okupio je najpopularnije sladoledne okuse vaniliju, čokoladu, jagodu i lješnjak koji čine kombinaciju od snova.

Quattro Siesta iznenadit će vas jedinstvenom i skladnom kombinacijom marelice, badema, mliječne čokolade i buttermilka uz koje ćete doživjeti idealne trenutke odmora.

 

Ovog ljeta pronađite osvježenje i zadovoljite sve svoje slatke želje s Ledo Quattro sladoledima!

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!