Kandidati Ledo fitness izazova 2015 sjajno napreduju!

  • 20.05.2015.

Drugo zajedničko okupljanje kandidata Ledo fitness izazova održano je ove subote u Poliklinici Aviva.

Iako je bila subota i rano ujutro, kandidati Ledo fitness izazova s osmjehom su dočekali svoj sada već standardan trening u teretani Poliklinike Aviva. Tijekom zajedničkog okupljanja kandidati su imali priliku raspraviti kako napreduju i pohvaliti se jedni drugima.

Zanimljivo je da su već nakon mjesec dana nekim kandidatima majice Ledo fitness izazova koje su dobili na prvom okupljanju postale prevelike.

Kandidati su ozbiljno doživjeli upute stručnog tima Avive i prate njihove planove prehrane i treninga. Vježbanje im je sada postalo rutina, a pravilna prehrana dio svakodnevice.

Ambasadorica projekta Renata Sopek pohvalila je njihovu ustrajnost i čestitala dvoje kandidata koji su u mjesec dana izgubili svaki impresivnih 9 kilograma. To potvrđuje učinkovitost personaliziranih programa koji su nutricionistica i kineziolozi poliklinike Aviva pripremili za svakog kandidata, ali i veliku požrtvovnost, odricanje i upornost kandidata u nastojanju da postignu zadani cilj – gubitka kilograma.

Vježbanjem u Poliklinici Aviva odrađen je i drugi od tri planirana zajednička druženja. Idući koji je ujedno i finale zakazujemo početkom lipnja kada će uz vježbanje na otvorenom biti proglašen i pobjednik ovogodišnjeg Ledo fitness izazova.

Ledo fitness izazov je projekt osmišljen kako bi potakli ljude na promjenu načina života, odnosno na uvođenje balansirane prehrane i stvaranje navike redovite tjelesne aktivnosti.

Naslovna fotografija: Maja Jurović

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!