Tople juhe iz Leda u susret hladnim danima

  • 17.09.2013.

Kad poželite svoja nepca počastiti nečim finim, toplim i mirisnim posegnite za novim ukusnim krem juhama iz Leda!

Baršunasti okus neodoljivo kremastih juha, veliki komadi povrća i pravi začini čine nove Ledo juhe savršenim jelom koje je gotovo za samo 10 minuta, a istovremeno je niskokalorično te ne sadrži umjetne boje i konzervanse.

Praktično pakiranje inovativnih krema juha sadrži dvije vrećice: jednu vrećicu u kojoj se nalazi birano povrće ili smrznute gljive te drugu vrećicu u kojoj su aromatični začini. Važno je znati i kako je jedno pakiranje povrtnih juha dostatno za 4 porcije (1l) krepkog obroka – dovoljno za cijelu obitelj.

Ledo Krem juha od povrća 230 g

Ledo Krem juha od povrća sačinjena je od brokule, cvjetače i mrkve te mirisnih začina koji će učiniti početak obiteljskog ručka pravim kulinarskim doživljajem.

Ledo Krem juha od gljiva 200 g

Ljubitelji šumskih gljiva bit će oduševljeni Ledo Krem juhom od gljiva i njenim bogatim okusom koji će ih okrijepiti u svako doba dana, bilo da se radi o pauzi za ručak ili laganoj večeri.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!