Novi izgled ljetnih delicija iz Leda

  • 09.07.2013.

Omiljeni Ledo proizvodi – Gamberi, Dagnje i Plodovi mora – od nedavno su dostupni u novom osvježenom ruhu koje na prvi pogled privlači atraktivnim izgledom, a gurmani će se još više oduševiti morskim delicijama koje mogu pripremiti na brojne kreativne i nepcima ukusne načine.

Maštoviti recepti pomno osmišljeni u Ledu, koji se nalaze na novim pakiranjima Ledo proizvoda, odlično će se uklopiti u ljetne jelovnike zbog svoje brze pripreme, laganih i osvježavajućih okusa te kvalitetnih namirnica.

Plodovi mora jedan su od glavnih sastojaka Mediteranske kuhinje koja je prema mišljenju brojnih nutricionista gotovo uvijek prva preporuka za sve one koji paze na liniju i žele se hraniti zdravo, upravo iz razloga što obiluje hranjivim sastojcima. Istovremeno lagana jela iz mediteranske kuharice bit će pravo osvježenje u vrijeme vrućih ljetnih mjeseci.

Tjestenine, rižota, buzare i osvježavajuće salate odličan su odabir za ručak ili večeru, a zahvaljujući Ledo Gamberima, Dagnjama i Plodovima mora koje nije potrebno prethodno odmrzavati, bit će gotovi u trenu.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!