Pošalji fotku i postani lice novog Ledo sladoleda "Vatreni navijač"!

  • 10.11.2015.

Ako jedva čekaš prvi sučev zvižduk, vrijeme je da izvadiš svoje navijačke rekvizite i pokažeš nam kako se navija!

Ledo-Vatreni-navijac

Pripremili smo veliko iznenađenje za sve istinske navijače. Zadatak je jednostavan, a nagrada fantastična jer tko ne bi poželio imati tretman prave zvijezde bar jednom u životu.

Sve što trebaš je uslikati se sam i/ili s prijateljima i obitelji u vašem najboljem navijačkom izdanju, poslati nam fotografiju i pokazati nam kako si baš TI najvatreniji navijač!

Najkreativniji i najvatreniji navijači osvajaju profesionalno fotkanje. No da bi se zaista osjećao kao prava nogometna zvijezda, tvoje lice zasjat će na ambalaži sladoleda VATRENI NAVIJAČ.

Požuri okupiti ekipu i pripremi svoje najdraže rekvizite jer samo 14 najkreativnijih fotografija će biti Ledo VATRENI NAVIJAČI koji će se naći na 14 različitih omota sladoleda "Vatreni Navijač"!

Preuzmi
Vatreni Navijac-pravila natjecaja2015-final-WEB pdf

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!