Preuzmite najukusniji detoksikacijski meni

  • 02.04.2013.

Ljeto je pred vratima, a naše tijelo još se nije uspjelo oporaviti od zimskih naslaga i perioda obilnog blagovanja. Potaknite motivaciju kreativnim Ledo receptima i očistite organizam u samo tjedan dana.

Preuzmite detoksikacijski meni

Ako osjećate umor ili imate povremene glavobolje, trebali biste svome tijelu priuštiti program detoksikacije koji će mu pružiti novu snagu i elan za nadolazeće sunčane dane.

Uz lagane i ukusne recepte Ledo vam donosi i sedmodnevni jelovnik te brojne savjete koji će olakšati detoksikacijski program. Saznajte kako ćete u samo nekoliko koraka obnoviti snagu svoga organizma uz jednostavna jela kao što su gamberi s povrćem ili fino varivo od žutih mahuna i leće.

I najzaposleniji među vama uz Ledo detoksikacijski program mogu uspješno vratiti ravnotežu u svoj život. Pripremite tijelo prije dolaska ljeta i uskoro zamijenite zimske kapute prozračnijom odjećom.

Recite DA detoksikaciji i očistite svoj organizam!

Vezane novosti

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!