toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Pogledajte kako smo proslavili prvi SladoleDan!

Pogledajte kako smo proslavili prvi SladoleDan!

Pogledajte kako smo proslavili prvi SladoleDan!

Tisuće Zagrepčana pridružilo se 30.5. prvoj proslavi novog "praznika sladoleda" – SladoleDana, koju je organizirao vodeći hrvatski i regionalni proizvođač Ledo.

U parku Maksimir #SladoleDan je proslavljen zabavnim programom i nizom igara i natjecanja čiji su sudionici nagrađeni sladoledima Leda. Proslavi su se pridružili i Iva Balaban s kćeri, Ana Stunić s nećakinjama, Ana Mišćević sa sinom te Hrvoje Šalković.

Na pozornici prvog SladoleDana, zajedno s Ledom Medom, voditeljem Franom Domitrovićem i ostalim sladolednim zvijezdama, bili su i DJ-evi, a oko nje puhač velikih balona, mađioničar i hodači na štulama.

Klaun Balonko izrađivao je životinje od balona, umjetnici su oslikavali dječja lica, a djeca su mogla postati i umjetnici na štafelaju s flomasterima. Ljubitelji sladoleda mogli su se natjecati u malom nogometu, skakanju u vrećama, preskakanju užeta, štafeti s kornetima, hula hoopu i limbo plesu.

Pobjednici igara osvajali su sladolede, a svi sudionici proslave SladoleDana mogli su dobiti zahvalnice za uspomenu.

Za novu sladolednu sezonu Ledo je pripremio niz iznenađenja i inovacija. „ Novu sladolednu sezonu LEDO dočekuje s 35 novih sladoleda među kojima se posebno ističu: King Chocolate Obsession kojim Ledo slavi 20 godina postojanja branda King. Po izboru potrošača, Silk Milk, najpopularniji sladoled 90-tih godina vraća se u Ledo škrinje i to po originalnoj recepturi.

Veliko iznenađenje sezone je i sladoled FC Barcelona. Novi Ledonardo 3 izabran je među 200 000 sladoleda, koje su kreirali potrošači. Za najmlađe na tržište su lansirani Funny Bubble te Ledo Medo 2015 i Životinjski rekordi

Fotografije: PIXSELL; Hrvoje Mihajlic

Ledo.hr