toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Sretna jutra uz čašu Ledo Smoothie mixa

Sretna jutra uz čašu Ledo Smoothie mixa

Sretna jutra uz čašu Ledo Smoothie mixa

Utrka s vremenom odavno je postala način života. Dok rješavamo sve dnevne obaveze, hranimo se usput, ne razmišljamo o nutritivnim vrijednostima, grabimo brzu hranu tek toliko da zadovoljimo glad. Preživljavamo na šalicama kave, uvjereni da će nam dati dovoljno energije za cijeli dan.

Udahnite. Zastanite na samo tri minute.

Vrijeme za doručak i kvalitetan početak dana može biti i vaša povlastica. Jednostavno rješenje krije se u čaši mirisnog voćnog smoothie napitka kojeg ćete bezbrižno pripremiti.

Bez sjeckanja

Zaboravite na dosadno guljenje i sjeckanje voća koje vam komplicira život, ne razbijajte glavu o kombinacijama okusa. Vjerojatno nemate vremena ni za redovan odlazak na tržnicu, a većina svježeg voća ionako je dostupna samo u sezoni.

No, zahvaljujući brzom zamrzavanju, tijekom cijele godine možete posegnuti za Ledo Smoothie mix gotovom mješavinom očišćenog i narezanog voća.

Brza priprema

Neodoljiv spoj jagoda, banana i borovnica u savršenom omjeru zvuči odlično, zar ne? Bez odmrzavanja, takvu je gotovu mješavinu dovoljno tek ubaciti u blender, uliti u njega još samo običnu hladnu vodu i uključiti aparat.

Ostatak posla prepustite blenderu, vi još samo trebate pripremiti čaše i slamke te za tri minute uživati u svom idealnom smoothie napitku.

Pametan odabir

Osim što je ukusna, zbog posebne tehnike brzog zamrzavanja, gotova mješavina voća zadržala je svoju nutritivnu vrijednost, svježinu te zanosne mirise.

Budući da sadrži samo prirodne šećere, savršen je odabir za pametan i sladak početak dana.

Omiljeni dodaci

Crveni Ledo Smoothie mix mješavina je dostatna sama po sebi i uistinu joj ne morate dodavati ništa osim vode. No, dobro se slaže i s mlijekom ili jogurtom koje možete kombinirati za dodatnu punoću okusa.

Nećete pogriješiti niti s bademovim napitkom ili, primjerice, jogurtom grčkog tipa. A kada smoothie postane dio vaše jutarnje rutine, ništa vas ne sprječava da uključite još neke omiljene sastojke.

Prstohvat začina

Direktno u blender možete ubaciti i žlicu-dvije zobenih pahuljica, jednog od najpopularnijih smoothie dodataka. Dobro će pasati i oguljeni bademi, a o prednostima lanenih sjemenki sigurno već sve znate. 

Dodatnu zanimljivost možete postići i sa začinima poput kardamoma i cimeta, a dobar naglasak mogu dati i kokosove mrvice. Ako vam je potrebna dodatna slatkoća, dodajte malo meda.

Savršeni mix

Mogućnosti su brojne, ali najvažnija od njih ipak je mogućnost brze pripreme neodoljivog smoothie napitka s kojim ćete krenuti u novi dan. Izgovora za preskakanje doručka više nema, ali nema ni gubljenja vremena.

Savršeni mix za savršeni smoothie samo istresite iz vrećice, dodajte tekućinu i uključite blender. Toliko je jednostavno, doručak će sigurno postati vaš najdraži dio dana.

Ledo.hr