Trčite s Ledo Medom na Ferivi dječjoj utrci u Osijeku i dobro se zabavite!

  • 31.03.2016.

Proljeće je stiglo, a s njim toplo i sunčano vrijeme koje je idealno za sportove na otvorenom. Pridružite nam se ove subote, 2. travnja u Osijeku na Ferivi polumaratonu i zabavite se s Ledom!

Dječje utrke uz Ledo

Ponosni smo sponzor dječjih utrka na subotnjem polumaratonu u Osijeku koji počinje na Trgu Ante Starčevića u 9:00 sati. Prijave počinju od 8:00 sati, a svoje mališane možete prijaviti na tri štanda po kategorijama – vrtići, 1. i 2. razredi, 3. i 4. razredi, 5. i 6. razredi te 7. i 8. razredi. Sudjelovanje je besplatno, a svi natjecatelji dobit će natjecateljski listić. 

Duljina staze i satnice

Predškolarci će trčati 250 metara i startaju u 9:00 sati. Učenici 1. i 2. razreda trčat će 750 metara i startaju u 9:10 sati, a učenici 3. i 4. razreda istu udaljenost trčat će od 9:20 sati. Učenici 5. i 6. razreda počinju u 9:30 i trče 1500 metara, a učenici 7. i 8. razreda istu udaljenost trčat će od 9:45 sati. 

Dobitnici i nagrade

Proglašenje pobjednika bit će održano 5 minuta nakon svake održane discipline na Trgu Ante Starčevića. Svi sudionici uživat će u Ledo sladoledima i kući će ponijeti diplomu koju mogu preuzeti na cilju nakon istrčane utrke, a prvih 250 prijavljenih dobit će i majice u kojima mogu trčati utrku. Osvajači 1., 2. i 3. mjesta bit će nagrađeni medaljama i poklonima.

Povedite u subotu cijelu obitelj i dobro se provedite, pokažite najmlađima da je trčanje zdravo i zabavno te uživajte u ukusnim Ledo sladoledima!

Vidimo se! :)

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!