Uz Ledo tijesta mogu sve: Ledo savijače – idealan izbor za ljubitelje slatkog!

  • 06.12.2015.

Živite užurbanim životom, a istinski ste ljubitelj slatkog? Ledo savijače idealne su za vas jer su gotove za samo 30 minuta!

To je sasvim dovoljno vremena za udovoljiti si onom jednom aktivnošću koju već dugo priželjkujete, ali nikako da pronađete vremena. Ledo savijače savršen su izgovor za tih 30 minuta koje ćete ukrasti samo za sebe.

Uz Ledo tijesta mogu sve!

Uz Ledo tijesta sada možemo baš sve! Opustite se, pročitajte poglavlje omiljene knjige, odradite trening, priuštite si manikuru ili popijte kavu s prijateljicama. Nagrada je slatka!

Ledo Savijače

Najpopularnijoj savijači s vanilijom i šumskim voćem, ove godine pridružila su se još tri nova okusa: savijača s okusom tamne čokolade i višnje, s kokosom i kremom okusa lješnjaka te savijača s okusom Jaffa s omiljenom kombinacijom čokolade i naranče.

savijače štrudle

Ledo savijače savršen su dodatak u svakoj prilici; zasladite obiteljsko okupljanje, upotpunite druženje s prijateljima ili razveselite svoju najdražu osobu jednim od finih okusa. Priprema je izuzetno jednostavna: savijaču izvadite iz kutije i ostavite 30 minuta na sobnoj temperaturi kako bi se odmrznula te ju stavite u prethodno zagrijanu pećnicu na 30 minuta pri temperaturi od 180°C stupnjeva.

Poslužite ju uz svježe šumsko voće, slatko tučeno vrhnje ili sladoled i osvojite i ona najzahtjevnija nepca!

savijače, štrudle

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!