toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Gotova jela

Grah s kobasicom 350g

Pikantno varivo od finog graha trešnjevca s blago začinjenom sočnom kobasicom, pripremljeno prema originalnoj recepturi oduševit će ljubitelje tradicionalnih okusa. Velika prednost Ledo Graha s kobasicom je i to što je za njegovu pripremu potrebno svega 5 do 6 minuta u mikrovalnoj pećnici.

Ono što je najvažnije je činjenica kako je riječ o proizvodu koji se priprema od kvalitetnih namirnica i kuha upravo u Ledu, a zatim se smrzava. Ovo gotovo jelo ne sadrži konzervans, pojačivače okusa ni umjetne boje. Ledo Grah s kobasicom je upravo onakav kakav biste i sami napravili kod kuće.

Pakiranje koje je namijenjeno za jednu osobu vrlo je praktično te omogućava fleksibilnost. Kad poželite nešto krepko, sočno i ukusno, a pritom se nalazite na poslu ili nemate dovoljno vremena za višesatnu pripremu jela, Ledo Grah s kobasicom je pravi spas.

Svoje slobodno vrijeme provedite baš onako kako sami želite, a kuhanje dugotrajnih jela prepustite stručnjacima iz Leda.

Priprema:

  • Kuhanje 10 min
  • Mikrovalna 8 - 9 min

Grah s kobasicom možete pripremiti u mikrovalnoj pećnici ili na štednjaku u loncu bez prethodnog odmrzavanja i to u samo nekoliko minuta.

Za pripremu u mikrovalnoj pećnici potrebno je proizvod izvaditi iz kartonskog omota te foliju izbušiti na nekoliko mjesta. Nakon 8 do 9 minuta zagrijavanja na srednjoj jačini, jelo je spremno za serviranje.

Za pripremu jela na štednjaku, potrebno je grah s kobasicom izvaditi iz plitice i staviti u manji lonac te dodati nekoliko žlica vode. Grah s kobasicom zagrijavajte 10 minuta na laganoj vatri uz povremeno miješanje.

Ledova gotova jela pružaju brz i nutritivno vrijedan obrok

Ledo.hr