toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Gotova jela

Junetina s mrkvom i graškom 400g

Ledo gotova jela nude najbolje od domaće kuhinje. Jednostavno, brzo i bez velikog kulinarskog umijeća i najzahtjevniji ljubitelji variva mogu uživati u finoj junetini s mrkvom i graškom, čija priprema traje svega 5 do 6 minuta u mikrovalnoj pećnici.

Ledo Junetina s mrkvom i graškom u praktičnom pakiranju od 300 g dostatna je za jednu osobu, što je ujedno i vrlo praktično. Također, važno je napomenuti i činjenica da je riječ o proizvodu koji se priprema od kvalitetnih namirnica i kuha upravo u Ledu, a zatim se smrzava. Ovo gotovo jelo ne sadrži konzervans, pojačivače okusa ni umjetne boje te je idealno za sve koji brinu što konzumiraju.

Danas, kada je vrijeme postalo pravi luksuz, višesatna priprema jela mnogima je postala nemoguća misija, no uz Ledo gotova jela ne morate se odreći kvalitetnih, toplih i hranjivih obroka.

Priprema:

  • Kuhanje 10 min
  • Mikrovalna 7 - 8 min

Junetinu s mrkvom i graškom možete pripremiti u mikrovalnoj pećnici ili na štednjaku u loncu bez prethodnog odmrzavanja i to u samo nekoliko minuta.

Za pripremu u mikrovalnoj pećnici potrebno je proizvod izvaditi iz kartonskog omota te foliju izbušiti na nekoliko mjesta. Nakon 7 do 8 minuta zagrijavanja na srednjoj jačini, jelo je spremno za serviranje.

Za pripremu jela na štednjaku, potrebno je junetinu s mrkvom i graškom izvaditi iz plitice i staviti u manji lonac te dodati nekoliko žlica vode. Junetinu s mrkvom i graškom zagrijavajte 10 minuta na laganoj vatri uz povremeno miješanje.

Gotovo jelo poslužite uz krokete ili kuhane valjuške.

Ledova gotova jela pripremaju se brzo i jednostavno te nude okuse za pamćenje

Ledo.hr