toggle menu Ledo
Hrvatski
Toggle search

Povrće i voće

Abeceda od krumpira 600g

Pečeni, kuhani ili na salatu, bezbroj je metoda pripreme krumpira, ali samo jedna donosi više zabave od drugih. Prepustite se uživanju u ukusnom i hrskavom krumpiru rezanom u obliku slova s kojima je zabava zajamčena, a posebice će oduševiti najmlađe.


Pažnju privlače svojim jedinstvenim oblikom, a osvajaju neodoljivim okusom. Što je najbolje, sve nutritivne vrijednosti ostaju očuvane jer su ovi krumpirići smrznut i spremni za pečenje. Osim što će razmaziti svako nepce, slova od krumpira uštedjet će vam i vrijeme. Izbjegnite tako guljenje, rezanje i dugu pripremu za pečenje te provedite više vremena s najmilijima i u igri s mališanima.


Naučite djecu abecedu od krumpira brzo i jednostavno ili zaigrajte igru traženja riječi koju će jednako zavoljeti djevojčice i dječaci dok će prženi krumpirići postati omiljeni prilog jelima. Neka se stoga i na vašem tanjuru stvore slasne riječi u kojima će guštati cijela obitelj, a mogu čak poslužiti i kao idealan snack za različita okupljanja i dječja rođendanska druženja.

Priprema:

  • Prženje 3 - 4 min
  • Pećnica 15 - 18 min

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine

Ledo.hr