Sirup od smrznutih višanja bez kuhanja

  • 24 sata
  • Jednostavno
  • Za 1 litru soka
Autor Cvoke
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Višnje odledite.
    2. Pospite ih limunskom kiselinom i zgnječite rukama ili gnječilicom za krumpir, ulijte vodu i ostavite na hladnom mjestu pokrivene jedan dan.
    3. Na lonac postavite metalno cjedilo, a u njega gazu te preko gaze procijedite višnje. Gazu dobro stisnite kako bi višnje ispustile što više soka.
    4. Izvažite dobiveni sok i zatim dodajte jednaku količinu šećera.
    5. Šećer umiješajte u sok od višanja. Sok tijekom dana povremeno promiješajte dok se šećer sasvim ne otopi.
    6. Preostale višnje iskoristite za kolače ili džem.

Voće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!