Voćna meringa srca

  • 150 min
  • Jednostavno
  • 6-8 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ugrijte pećnicu na 90°C.
    2. Bjelanjke istucite u staklenoj posudi dok se ne pretvore u snijeg pa dodajte šećer, sok od limuna i prašak za pecivo.
    3. Miksajte dok smjesa ne bude čvrsta (cca 10 min).
    4. Na papir za pečene slastičarskom vrećicom oblikujte srca, i stavite u pećnicu na 2h, odnosno dok nisu tvrda i suha.
    5. Kad su gotova pustite ih da se ohlade oko 30 min. Stavite voćni sladoled između dva srca I stavite u zamrzivač na 15 min prije serviranja.

Quattro

U svakom Ledo sladoledu krije se pravi vrtlog neodoljivo slasnih voćnih, egzotičnih, čokoladnih ili kremastih okusa. Ledeno osvježenje za sve prilike!

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!