Francuska salata na zdraviji način

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Miješano povrće za salatu kuhajte 10 minuta u kipućoj vodi pa procijedite.
    2. Odvojeno skuhajte jaja, ohladite i ogulite. Jabuku ogulite, pa zajedno s jajima i krastavcima sitno nasjeckajte i pomiješajte s kuhanim povrćem.
    3. Na kraju u mješavinu dodajte majonezu, jogurt, vrhnje i senf te sve dobro promiješajte. Po potrebi posolite i popaprite.
    4. Prije serviranja ohladite i ukrasite peršinom.

Nezačinjene mješavine povrća

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!