Paprike punjene bulgurom i mesom

  • 45 min + odmrzavanje
  • Jednostavno
  • 4 osobe
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Ledo usitnjeno pileće meso odmrznite.
    2. Bulgur namočite u vodi i ostavite 20 min.
    3. Na maslinovom ulju pržite luk, dodajte nasjeckani češnjak i kratko ga popržite.
    4. Na luk dodajte usitnjeno pileće meso, posolite, popaprite dodajte crvenu mljevenu papriku i pirjajte 15 min na srednjoj vatri, pa umiješajte bulgur.
    5. Paprike punite pripremljenom smjesom pa ih pecite u posudi koju ste prethodno premazali maslinovim uljem 20 min na 220°C.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!