Piperade s jajima

  • 30 min
  • Jednostavno
  • za 2 osobe
Autor Marko Vukman
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na maslinovom ulju pirjajto nasjeckanu glavicu luka.
    2. Kad luk omekša, dodati sjeckani češnjak i nastaviti s pirjanjem 1 minutu, a zatim dodati i smrznutu mješavinu za sataraš, peršin, timijan i mljevenu papriku. Pirjati dok rajčica i paprika ne omekšaju – desetak minuta, a tijekom termičke obrade začinite soli i paprom.
    3. Pripremljeni piperade preseliti u manju posudu za pečenje i načiniti dvije manje udubine te u njih razbiti jaja.
    4. Zapeći u pećnici zagrijanoj na 220°C oko 10 minuta, kako bi se jaja spekla.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!