Varivo sa žutim mahunama i lećom

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 6 osoba
Autor Ledo
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Na maslinovom ulju propirjati luk, celer, mrkvu i češnjak.
    2. Dodati temeljac od povrća, leću i rajčice i kuhati oko 35 minuta dok leća ne omekša.
    3. Odvojiti 2 šalice variva i usitniti štapnim mikserom te dobiveni pire vratiti u varivo.
    4. Dodati mahune, sol, papar i ocat te kuhati dok mahune ne omekšaju.
    5. Ukrasiti listićima celera i poslužiti s integralnim kruhom.

Osnovno povrće

Ledovim voćem i povrćem možete obogatiti svoju prehranu tijekom cijele godine.

Ukusno

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!