Crostini sa šampinjonima

  • 30 min
  • Jednostavno
  • 4-6 osoba
Autor Sanja
Podijelite
Sastojci recepta
Priprema:
    1. Kriške kruha s obje strane lagano namastite sa 4 žlice maslinovog ulja. Pecite ih u pećnici zagrijanoj na 200°C oko 4 minute sa svake strane. Na netom pečene kriške kruha rasporedite sir kojeg ste prethodno naribali.
    2. Na preostaloj žlici maslinovog ulja 1 minutu pirjajte usitnjeni češnjak, a zatim dodajte 225 g (pola pakiranja) Ledo smrznutih šampinjona i nastavite s termičkom obradom dok se ne odmrznu. Gljive potom zalijte bijelim vinom te dalje pirjajte dok većina tekućine ne ispari. Pred kraj, začinite ih soli, paprom i tucanom sušenom paprikom te im dodajte kopar i peršin.
    3. Pirjane šampinjone, dok su još vrući, rasporedite po zapečenim kriškama kruha i poslužite.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!