Highlife štapić Brownie - Malina

Ostali sladoledi

Pripremili smo zaista sjajnu vijest za sve one koji i ovog ljeta žele zablistati na plaži, ali nekako ne mogu odoljeti sladolednim delicijama – predstavljamo novi Highlife štapić koji donosi veliki užitak, bez imalo grižnje savjesti i to baš u svakoj prilici!

Nakon što je mnogobrojne potrošače prošle godine oduševila Highlife linija funkcionalnih sladoleda u čaši, ove godine predstavljen je i prvi Highlife sladoled na štapiću koji je obogaćen jakim funkcionalnim benefitima – sadrži samo 98 kalorija, izvor je proteina, visoko je obogaćen vlaknima te sadrži čak 30% manje šećera i masti.

Ova nova omiljena ljetna poslastica predstavlja presliku mnogima obožavane Highlife čaše Brownie-Malina što znači da od sad u sladoledu neodoljive kombinacije okusa brownie čokolade s finim preljevom od maline možete uživati – i na štapiću.

Zahvaljujući Highlife štapiću, ovo ljeto zaista može biti bezbrižno.

Red sladoleda, red uživanja! 

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!