King Chocolate Obsession 450 ml

Ostali sladoledi

Želite se počastiti desertom koji će vam omogućiti neku posve novu dimenziju uživanja već na prvu? Onda je novi King Chocolate Obsession u velikoj čaši najbolji izbor za vas!

King Chocolatee Obsession u čaši od 450 ml kombinacija je sladoleda od najfinijih čokolada, i to bijele s komadićima čokolade i čokoladom, čokoladnim punjenjem i preljevom u obliku diska od tamne čokolade. Za vrhunac ove slatke priče, tu je i posip od čokoladnih kuglica kojima je ovaj desert dodatno obogaćen.

Novi King Chocolate Obsession upotpunit će brojne trenutke opuštanja, a užitak će biti još slađi kada ga podijelite s najdražom osobom. Jedno je sigurno – uz njega će nastati hrpa „kraljevskih“ uspomena za pamćenje!

Sreća dolazi u obliku ledenog, kremastog, neodoljivo slasnog Ledo sladoleda.

Cookie policy

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće kojima se pristupa općim i najosjetljivijim podatcima na uređaju s kojeg pristupate ovoj web stranici. Za postavljanje određenih kolačića možete dati privolu u dijelu postavki, a više informacija o samim kolačićima i načinu prikupljanja potražite u našoj Politici kolačića.

Izaberite kolačiće na stranici

Omogućite ili onemogućite web-stranici upotrebu funkcionalnih i/ili reklamnih kolačića opisanih u nastavku:

Postavke Prihvaćam sve Ok!